Skip to content

ERVARINGEN 

Nathalie van Strijp
Lieve Meike, ik ben zooo blij met jou en je cursus. De liefde hoe je dit doet straalt van je af. Je weet echt heel goed wat je doet en wat doe je dat goed! Er komt echt meer helderheid en vertrouwen en uit het hoofd in de intuïtie, ik ben daar zo dankbaar voor! Dit wens ik iedereen toe.. meer en meer houden van jezelf. Dankjewel lieve Meike, superblij mee!
Nathalie van Strijp
249899331_2100135616806014_1421677270251713077_n
Ik ben oprecht verrast door de vakkundige manier waarop Meike een erg jong deel van mijzelf naar boven kon halen en de heftigheid van de emoties die dit met zich bracht. Voice Dialogue is een erg krachtige methode als je werkelijk patronen wilt doorbreken en Meike een fijne, veilige coach die je de weg daar naar toe laat zien. Ik ben er nog stil van en kan het iedereen van harte aanraden.
Karina Bartels
visioncirkel
De cursus van Meike is een groot cadeau voor jezelf. Je voelt echt haar liefde, en door de sfeer en opdrachten ook die van de andere deelnemers. Het is al weken mijn veilige plekje om even te ontsnappen aan en te healen van de realiteit. En dat healen krijgt echt de overhand. Ik krijg inzichten en deel dingen die ik altijd al voor mezelf gehouden heb. En ik kan er lekker mezelf zijn. Supertoffe cursus dus, met supertoffe mensen, heerlijke gesprekken, tips en een supercoach! Echt een aanrader voor iedereen.
Anonieme deelnemer
Organics3
Bijzonder hoe Meike met de groep een veilige sfeer kan scheppen waarin mooie en waardevolle processen ontstaan: ontdekkingen, gesprekken, inzichten. Ook voor mij, die eerder op zoek moet naar bewustwording van gevoelens dan naar het managen van gevoelens erg waardevol. Een aanrader om dit waardevolle proces aan te gaan!
Anonieme deelnemer
joost
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adorf
Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goosen
Jufjuf
Hèlen Woutersen-Koch
Ik heb met een fijne veilige groep van 11 anderen de workshop Teken je hoofd leeg van Meike Schapink van ViaNature mogen volgen. Zo waardevol! Meike kan ontzettend goed oordeelloos spiegelen en zeer uitnodigend (confronterende) vragen stellen.
Hèlen Woutersen-Koch
Aleid Brouwer
"Ik heb bij ViaNature het groepstraject 'zelfvertrouwen aan het stuur' gedaan. Wat een bijzonder traject. Kijkend naar je eigen gevoelens en gedachten ten opzichte van jezelf, er intuïtief over tekenen, en nabespreken met de groep in alle vrijheid en eerlijkheid. Het heeft me veel gebracht en het brengt me ook veel aangezien ik ben doorgegaan ( met mijn hele groep!) met het vervolg traject. Wil je wel eens nadenken over je drijfveren en je reacties, over waarom en hoe je je voelt in een veilige en prettige omgeving? Denk dat eens na over dit traject." *********************************************************************************** Ik deed vandaag een Voice Dialogue met Meike. Ik vond het wel spannend want ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar wat een bijzondere ervaring. Meike stelde me helemaal op mijn gemak en ma een kort gesprek kwamen we al snel uit op welke sub persoonlijkheid van mij even 'bevraagd' moest worden. Door de goede begeleiding van Meike kwamen we echt in een goed gesprek met mijn sub persoonlijkheid. Het Voice Dialogue heeft me heel veel inzicht gebracht in waarom ik - soms tegen beter weten in- hardnekkig vasthoudt aan bepaalde gedachten en gedragingen. Ik zou Voice Dialogue met Meike zeker aanraden voor mensen die zich wel eens afvragen waarom ze op een bepaalde manier denken of zichzelf saboteren
Aleid Brouwer
tekenjehoofdleeg
Ik heb nu twee trajecten bij Meike gevolgd en ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Meike heeft interessante opdrachten om dichter bij je gevoel te komen en ook al lukt me dat niet altijd even goed door deze oefeningen heb ik geleerd te vertrouwen dat er met een tekening / verf / klei altijd iets uitkomt wat iets over je gevoel zegt. Intuïtief tekenen heel fijn. Meike is een lieve fijne coach die je ook online gewoon meeneemt in haar verhaal en je het vertrouwen kan geven dat alles goed is. Ik twijfelde in het begin om mee te toen omdat het online is maar vanaf de 1e les voelde het als geen enkel obstakel. Daarnaast bouw je band om met de andere deelnemers waar je ook van kan leren. Ik stop nu even maar kom vast ook wel weer een keer terug. En het is gewoon fijn om 1,5 uur pw voor jezelf te hebben
Anonieme deelnemer
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
IMG_20210131_205230_030
"Ik was die ochtend al vroeg uit de veren om juist en ook op tijd bij Meike’s leuke sessie te arriveren. Het onderwerp met als titel ”Teken Je Hoofd Leeg” trok mij enorm aan. Ik ben welbekend met het fenomeen mindfulness en maak met name op vakantie mijn hoofd leeg maar daar neem ik dan ook twee weken de tijd voor. Nu moest het allemaal in één dag. Dat is niet helemaal waar. Het was mijn bevinding, dat ik juist nog dagen en weken daarna nog de impact voelde van Meike’s workshop! De sessie begon met een allerhartelijkste ontvangst en een koffietafel in een tot leslokaal omgebouwde schuur met grote openslaande glazen deuren en veel plantjes, die vormde een inspirerend, kleurrijk achtergrond. Daarna vertelde Meike over de 4 levels van luisteren. Zeer herkenbaar. Daarna mochten we los voor onze 1e tekening met als opdracht “laat het maar gebeuren”. Meike gaf daarbij goede aanwijzingen! Nadat we met zijn vieren, Meike, twee andere cursisten en ik het nodige aan uitleg of zoiets hadden gedeeld, gingen we naar buiten en lieten de natuur, de wolken, de bomen, paden, de regen en wind haar gang gaan op onze emoties en gevoelens. Na verloop van tijd dacht ik echt nergens meer aan en ervaarde ik een oase van rust en tevredenheid met wat het veld ons te bieden gaf. Mooie en intense ervaring!!! Na ruim een uur en bij terugkomst werden we verrast door Meike, met een zelfgemaakte heerlijke pan met rijke groentesoep en stokbrood met kruidenboter. Ik kon wel 3 borden op en dat mocht ook 😊 Nadat de inwendige mens was aangesterkt kwam de 2e tekening aan bod met de vele verschillende soorten van tekenmateriaal. Ik hoos voor veel stiftwerkmateriaal en maakte vanaf het begin een pauw en een happy golfer, twee elementen dicht bij mijn persoon zowel privé als sportief. Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst en dat alles ook nog corona- proof."
Rob Pauw

Blogs