Skip to content

ERVARINGEN 

Aleid Brouwer
"Ik heb bij ViaNature het groepstraject 'zelfvertrouwen aan het stuur' gedaan. Wat een bijzonder traject. Kijkend naar je eigen gevoelens en gedachten ten opzichte van jezelf, er intuïtief over tekenen, en nabespreken met de groep in alle vrijheid en eerlijkheid. Het heeft me veel gebracht en het brengt me ook veel aangezien ik ben doorgegaan ( met mijn hele groep!) met het vervolg traject. Wil je wel eens nadenken over je drijfveren en je reacties, over waarom en hoe je je voelt in een veilige en prettige omgeving? Denk dat eens na over dit traject." ** Dit traject heet nu "Leven met een helder hoofd" **
Aleid Brouwer
joost
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adorf
Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goosen
Jufjuf
Hèlen Woutersen-Koch
Ik heb met een fijne veilige groep van 11 anderen de workshop Teken je hoofd leeg van Meike Schapink van ViaNature mogen volgen. Zo waardevol! Meike kan ontzettend goed oordeelloos spiegelen en zeer uitnodigend (confronterende) vragen stellen.
Hèlen Woutersen-Koch
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
IMG_20210131_205230_030
"Ik was die ochtend al vroeg uit de veren om juist en ook op tijd bij Meike’s leuke sessie te arriveren. Het onderwerp met als titel ”Teken Je Hoofd Leeg” trok mij enorm aan. Ik ben welbekend met het fenomeen mindfulness en maak met name op vakantie mijn hoofd leeg maar daar neem ik dan ook twee weken de tijd voor. Nu moest het allemaal in één dag. Dat is niet helemaal waar. Het was mijn bevinding, dat ik juist nog dagen en weken daarna nog de impact voelde van Meike’s workshop! De sessie begon met een allerhartelijkste ontvangst en een koffietafel in een tot leslokaal omgebouwde schuur met grote openslaande glazen deuren en veel plantjes, die vormde een inspirerend, kleurrijk achtergrond. Daarna vertelde Meike over de 4 levels van luisteren. Zeer herkenbaar. Daarna mochten we los voor onze 1e tekening met als opdracht “laat het maar gebeuren”. Meike gaf daarbij goede aanwijzingen! Nadat we met zijn vieren, Meike, twee andere cursisten en ik het nodige aan uitleg of zoiets hadden gedeeld, gingen we naar buiten en lieten de natuur, de wolken, de bomen, paden, de regen en wind haar gang gaan op onze emoties en gevoelens. Na verloop van tijd dacht ik echt nergens meer aan en ervaarde ik een oase van rust en tevredenheid met wat het veld ons te bieden gaf. Mooie en intense ervaring!!! Na ruim een uur en bij terugkomst werden we verrast door Meike, met een zelfgemaakte heerlijke pan met rijke groentesoep en stokbrood met kruidenboter. Ik kon wel 3 borden op en dat mocht ook 😊 Nadat de inwendige mens was aangesterkt kwam de 2e tekening aan bod met de vele verschillende soorten van tekenmateriaal. Ik hoos voor veel stiftwerkmateriaal en maakte vanaf het begin een pauw en een happy golfer, twee elementen dicht bij mijn persoon zowel privé als sportief. Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst en dat alles ook nog corona- proof."
Rob Pauw

Blogs