Skip to content

"Van warhoofd naar helder hoofd" 

Herken je dit?

Je bent de chaos in je leven zó zat, je bent het zó zat om alleen maar te overleven. Sleutels kwijt, rekening vergeten te betalen, boodschappen in de winkel laten liggen, zonder geld boodschappen gaan doen, kind zonder gymkleding naar school, kind vergeten op te halen op school 😳 en ga zo maar door! 

Altijd maar overleven met een dikke mist in je hoofd. Overprikkeld, warrig, ongeorganiseerd, iedere dag achter de feiten aan aan het lopen.

Terwijl je voelt dat je zoveel meer kan, maar daar kom je gewoon weg niet aan toe, door die chaos. En je bent het zoooo zat, dit wil je niet meer. Het moet anders, MAAR HOE DAN????

Je weet dat je slim bent maar dat zie je er in de resultaten echt niet aan af. Zou je dan toch dom zijn en niks kunnen? Het lijkt erop, maar NEE, diep van binnen weet je dat je zo veel meer kan. Maar hoe krijg je die chaos in je hoofd ooit rustig genoeg om daaraan toe te komen?

Ondanks dat je je vaak zo slecht voelt over jezelf, ben je ook een echte doorzetter. Dus je blijft altijd maar doorgaan en doorgaan, niets krijgt je klein. Maar blijven staan of echt voor jezelf gaan staan zijn twee wezenlijk verschillende dingen. 

Je ziet door de bomen het bos niet meer. En ding weet je zeker, een leven waarin je steeds overprikkeld en moe bent, een leven vol chaos en schaamte, waar je niets afgemaakt krijgt, nee dat wil je niet meer. Je weet zeker, dit kan anders. Maar hoe pak je dat nu aan, je loopt duidelijk weer eens vast.

Hoe zou het zijn als…

✨De chaos in je hoofd niet meer bepaald wat je wel en niet voor elkaar krijgt in je leven. Als je echt met een helder hoofd door het leven zou kunnen gaan! Als je zou weten hoe jij weer aan het stuur kan komen staan in je leven. Dat de mist die je altijd in je hoofd hebt op zou trekken en je eindelijk weer eens vooruit zou kunnen gaan kijken. Als je je eigen talenten zou kunnen zien en kunnen gaan ontwikkelen?

✨Je trots op jezelf zou zijn. Met alles wat en wie jij bent. Met warhoofd en al. Zelfs om zou kunnen lachen als je weer eens met iets anders uit de supermarkt thuiskomt dan dat waar je voor ging.

✨Als je weer ging leven in plaats van overleven! Welke deuren zouden er dan voor je open kunnen gaan? Deuren die je misschien al had opgegeven of die je bijna al vergeten was. Zou je gaan ontdekken wat jij bij te dragen hebt aan deze wereld? Zou je weer gaan studeren? Zou je gaan dansen of zingen? Hoe zou jouw leven eruit gaan zien als jij je hart zou gaan volgen? Wat zou je gaan doen?

✨ Misschien zou je niet eens zoveel veranderen, maar zou je eindelijk kunnen genieten van alles dat je er nu al is. Met meer focus en energie echt gaan voor je werk, je kinderen, je relatie, je vrienden en je familie zodat je er ook echt eens voor hen kan zijn.

✨Hoe zou het zijn als je weer voldoende ruimte en rust in je hoofd zou hebben om deze vragen te kunnen beantwoorden?

In tien, één op één, sessies ga jij van een warhoofd naar een helder hoofd. Je weet wat jouw richting is en hoe je kan zorgen dat je niet alleen maar je warhoofd aan het overleven bent zodat er echt ruimte komt voor jouw talenten. Je gaat leven in plaats van overleven!

Traject "van warhoofd naar helder hoofd" 

Dit leer je tijdens dit traject, d.m.v. creatieve en teken- en schrijfopdrachten,  en gezamenlijk onderzoek naar wie jij nu echt bent:

 • Je weet hoe jij je kan ontspannen.
 • Je weet waar je chaos vandaan komt.
 • Je hebt jezelf leren kennen.
 • Je weet hoe je regie, rust en structuur in je leven creëert, wat niet saai is maar juist vrijheid gaat geven.
 • Je bent er klaar voor om voluit te gaan leven!

Today is the first day of the rest of your life  

Aan het einde van het traject:

Weet je wat er nu echt met je aan de hand is en heb je geleerd hoe jij weer de baas word over jouw leven. Je weet hoe het komt dat je altijd het gevoel hebt “niet uit de verf te komen” en nog veel mooier, je weet hoe je wel uit de verf kan komen!

Omdat je weet hoe het werkt in jouw hoofd en hoe je daar invloed op kan uitoefenen hoef je je niet meer steeds opnieuw een stommeling te voelen wanneer er een typisch warhoofd dingetje gebeurt. Ze zullen er altijd blijven maar het effect op jou kan heel anders zijn. het zal meer een signaal worden waar je iets mee kan. Jij gaat weer leren wat jij waard bent en je gaat het voelen! Je gaat weer trots op jezelf zijn.

Je weet hoe je rust en overzicht creëert zodat je niet steeds aan het watertrappelen bent. Je hebt ondervonden dat dit vrijheid geeft in plaats van dat het je vrijheid afneemt. Dat het mogelijkheden schept, het geeft jou ruimte voor jouw creativiteit en opent deuren die hiervoor voor jou gesloten bleven.

Je gaat je weer herinneren wat het ook al weer was waar je goed in bent en wat nu echt belangrijk is voor jou. En hoe je daar nu ook weer werk van kan maken.  Zo ga jij weer voluit leven! 

En dan: dan is er ruimte en rust in je hoofd. Je kan je eigen gedachten eindelijk weer horen.  Het verteld je wat te doen. Je bent je eigen kompas geworden.

Pak dat stuur nu al in handen en wacht niet langer. Pak de regie over jouw leven en doe mee!

Wanneer je even wilt overleggen of het traject bij je past dan kan dat natuurlijk, stuur me dan een email via het contact formulier  of direct via Meike@ViaNature.nl  dan maken we een afspraak waarin ik even met je meekijk of het bij je past.

De investering is €789,- voor het gehele traject van drie maanden, bestaande uit 10 online sessies met extra opdrachten iedere week voor thuis.

Is het bedrag in een keer wat veel voor je dan kan je in 3 keer betalen, je betaalt dan 3x €267,-

Voel jij, “Ja dit traject is voor mij!” Neem dan contact op met mij via de knop hieronder.

Bonus:

Gratis workshopdag op locatie!

De enige echte Teken je hoofd leeg Live dag twv €127,-

Deze heerlijke ontspannen wellnessdag vol natuur en creativiteit op een mooie locatie. Ik zorg voor koffie thee, de lunch, alle materialen en een berg aan kennis en inspiratie. 

Ervaringen van anderen 

Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goosen
joost
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adorf
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
IMG_20210131_205230_030
Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst.
Rob Pauw

Veel gestelde vragen:

 • Moet ik een diagnose  hebben voordat ik aan dit programma deel kan nemen?
  Nee dat hoeft niet, het is belangrijk dat je jezelf en waar jij tegen aanloopt herkent in wat hier beschreven word. Mocht je toch nog twijfelen dan kan je altijd even contact met me opnemen en dan kijken we samen even of het traject bij je past. Mail voor een bel afspraak naar Meike@vianature.nl
 • Ik slik ADD medicijnen, kan ik dan wel meedoen aan dit programma?
  Ja dat kan je zeker, Ik denk dat medicijnen voor sommige mensen een hele goede aanvulling kunnen zijn. Het zou wel kunnen zijn dat je door alles dat je leert toe te passen steeds minder medicijnen gaat slikken maar dit is niet het doel van de training.
 • Ik ben onder behandeling van een psycholoog of therapeut, moet ik wachten tot ik klaar ben voor ik dit traject kan volgen?

  Veel van mijn klanten zijn onder behandeling van een psycholoog of therapeut tijdens het traject. Meestal vult het elkaar juist heel goed aan. Bij twijfel kan je me altijd even persoonlijk benaderen dan overleggen we het even.