Skip to content

Groepstraject: Leven met een helder hoofd 

Ken je dat?

Dat het zo moeilijk is om helderheid te krijgen in de chaos in je hoofd? Door die mist kan het soms onmogelijk zijn om te weten wat jij echt belangrijk vind, waar jij nu echt goed in bent. vaak ben je al blij dat je de dag goed doorgekomen bent.

Heel veel mensen hebben hier last van en helemaal vrouwen met een warhoofd.

Je hebt in je leven zo vaak gehoord dat het niet klopt wat je voelt. “Niet zo aanstellen”, “Niet zo overgevoelig doen”, “hub even de schouders er onder en doorgaan”.

Daarnaast gaat er ook regelmatig iets mis, sleutels kwijt, thuiskomen met de verkeerde boodschappen en soms ook wel zaken met nog veel meer impact.

Dan is het ook niet gek dat je moeite hebt om op jezelf te vertrouwen en met het geloven dat het klopt wat je voelt.

Dan heb ik het niet alleen maar over geloven dat het klopt waar je tegen aan loopt, dat dit echt waar is. Maar dan is het ook heel moeilijk geworden is om te herkennen wat je waard bent, waar jij goed in bent, wat jij te brengen hebt.

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn: 

✨ Als je niet meer overmand wordt door die chaos in je hoofd, jij staat aan het stuur!

✨ Om duidelijk en helder in beeld te brengen wat jij waard bent. Wat voor jou belangrijk is, waar je goed in bent

✨ Als je jouw kracht écht kan herkennen, erkennen en voelen.

✨Om te kunnen voelen en te weten dat het klopt wat je voelt. Dat je dus echt op je gevoel kan vertrouwen.

✨ Als je écht weet dat jouw kracht meerwaarde heeft ook voor andere mensen en dat dít is wat jíj te brengen hebt hier op de wereld.

✨Hoe fijn zou dat zijn?

✨Wat zou dat veranderen voor jou?

✨ Kan je het al voor je zien?

En het mooie is, het kan echt!

In 10 weken gaan we in dit groepstraject “leven met een helder hoofd” met een kleine groep op een concrete manier werken aan een helder hoofd.  Dat doen we door ons te focussen op de volgende punten: 1. Ontspannen jezelf zijn, 2. Wat is echt belangrijk, 3. Ruim je hoofd op, 4 Hoe werkt dat in jouw leven?, 5. Jouw persoonlijk kompas.

Dat is het pad dat we zullen gaan volgen.

Iedere week live online via zoom bij jou thuis, gaan we verschillende creatieve oefeningen en visualisaties doen. We werken met een kleine groep zodat er voldoende ruimte is om te delen. Zo kan je ook van anderen leren. Daarnaast krijg je regelmatig oefeningen mee om zelf thuis of in de natuur te gaan doen.

Het maakt niet uit of je nu enorm je weg aan het zoeken bent in je (professioneel) leven, of dat je die weg gevonden hebt maar doordat er iets gebeurt is de chaos nu net meer aan kan. In beiden gevallen zal het een helder hoofd zorgen dat jij weer aan het stuur staat, niet de chaos.

Aan het einde van dit traject.

Weet je hoe je hoofd helder krijgt. Weet jij wat jij waard bent! Je hebt duidelijk gevisualiseerd, jij staat aan het stuur!

Je hebt dit visueel gemaakt als duidelijke reminder voor de momenten dat je het toch nog weer nodig hebt.

En mocht je hierna toch nog eens gaan twijfelen aan jezelf, want dat soort momenten hebben we allemaal, dan heb je na deze 10 weken heel veel manieren en oplossingen om hier mee om te kunnen gaan.

En “last but not least” 10 weken lang een avond in de week tijd voor jezelf, echte “Me Time”. Heerlijk creatief en meditatief bezig zijn. Alleen dat is al een cadeau om jezelf te geven.

Heb je al genoeg gelezen en ga jij jezelf dit cadeau geven? Druk dan snel hier op de knop!

De investering is slechts €277,- voor 10x een online cursus van 1,5 uur.  Dat is dus 15 uur online groep coaching verdeelt over 10 weken met voor maar  €277,- Incl. BTW en je krijgt er ook nog 2 super toffe bonussen bij wanneer je op tijd boekt!

De cursus vind plaats op Vrijdagochtend van 9:30 uur tot 11:00 uur  en begint op 10 december 2021

Bonussen voor wie boekt voor 5 december 24:00 uur

Bonus 1:

Gratis workshopdag op locatie!

De enige echte ViaNature Live dag t.w.v. €127,-

Deze heerlijke ontspannen wellnessdag vol natuur en creativiteit op een mooie locatie. Deze dag ga je echte helemaal uit je hoofd. Ik zorg voor koffie thee, de lunch, alle materialen en een berg aan kennis en inspiratie. 

Bonus 2 t.w.v. €47,-

Een serie van 7 video’s met heerlijk ontspannende creatieve opdrachten die je kan doen precies wanneer het jou uitkomt!

Wat klanten zeiden over de opdrachten: “Heel erg waardevol, ik blijf ze steeds opnieuw doen.” “Het heeft me echt geïnspireerd om mijn routine om iedere dag te tekenen weer opnieuw op te pakken” 

ERVARINGEN 

Hèlen Woutersen-Koch
Afgelopen vrijdagochtend heb ik met een fijne veilige groep van 11 anderen de workshop Teken je hoofd leeg van Meike Schapink van ViaNature mogen volgen. Zo waardevol! Meike kan ontzettend goed oordeelloos spiegelen en zeer uitnodigend (confronterende) vragen stellen.
Hèlen Woutersen-Koch
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goossen
joost
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adolf
IMG_20210131_205230_030
Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst.
Rob Pauw

Veel gestelde vragen:

V: Moet ik HSP zijn of AD(H)D of een warhoofd hebben om met deze training mee te kunnen doen?

A: Nee dat hoeft niet, deze training zal zeker waardevol voor je zijn wanneer je je herkent in de beschrijving. Het is wel dat deze training gemaakt is voor met mensen met een warhoofd, gevoelige mensen HSP en mensen met AD(H)D.

V: Ik ben onder behandeling van een psycholoog of therapeut, moet ik wachten tot ik klaar ben voor ik dit traject kan volgen?

A: Veel van mijn klanten zijn onder behandeling van een psycholoog of therapeut tijdens het traject. Meestal vult het elkaar juist heel goed aan. Bij twijfel kan je me altijd even persoonlijk benaderen dan overleggen we het even.