Skip to content

Werken met mij 

Herken je dit?

Je bent de chaos in je leven zó zat, je bent het zó zat om alleen maar te overleven. Ok , je hebt ADD en dat is waarom je dingen vaak niet afmaakt, waarom veel van wat je doet misgaat maar daar ben je nu dus echt klaar mee! Maar hoe pak je dat aan, wat nu?

Je weet dat je slim bent maar dat zie je er in de resultaten echt niet aan af. Zou je dan toch dom zijn en niks kunnen? Het lijkt erop, maar NEE, diep van binnen weet je dat je zo veel meer kan. Maar hoe krijg je die chaos in je hoofd ooit rustig genoeg om daaraan toe te komen?

Ondanks dat je je vaak zo slecht voelt over jezelf, ben je ook een echte doorzetter. Ook hiervoor wil je echt een oplossing gaan vinden. Maar hoe?  

In ieder boek over ADD blijf je hangen na een of twee hoofdstukken. Alleen medicijnen slikken en dan verder maar zien wat er gebeurt, dat voelt ook niet als dé oplossing. Maar wat dan wel? Hoe ga je dit aanpakken? Word het weer zo’n project waar je je niet doorheen geworsteld krijgt? Hoe ga je overzicht krijgen over wat er aan de hand is, hoe je nu eigenlijk in elkaar steekt en wat er allemaal juist wel kan?

Je ziet door de bomen het bos niet meer. En toch, een leven waarin je steeds overprikkeld en moe bent, een leven vol chaos en schaamte, waar je niets afgemaakt krijgt, nee dat wil je niet meer. Je weet zeker, dit kan anders. Maar hoe pak je dat nu aan, je loopt duidelijk weer eens vast.

Hoe zou het zijn als…

De chaos in je hoofd niet meer bepaald wat je wel en niet voor elkaar krijgt in je leven. Als je zou kunnen leven zonder last te hebben van je ADD. Als je zou weten hoe jij weer aan het stuur kan komen staan in je leven. Dat de mist die je altijd in je hoofd hebt op zou trekken en je eindelijk weer eens vooruit zou kunnen gaan kijken.

Je trots op jezelf zou zijn. Met alles wat en wie jij bent. Als je ook de voordelen van ADD zou kunnen gaan zien. Dat je jezelf zou kunnen leren accepteren zoals je bent. Je kan leren omgaan met je ADD en er zelfs om zou kunnen lachen als je weer eens met iets anders uit de supermarkt thuiskomt dan dat waar je voor ging.

Als je weer ging leven in plaats van overleven! Welke deuren zouden er dan voor je open kunnen gaan? Deuren die je misschien al had opgegeven of die je bijna al vergeten was. Zou je gaan ontdekken wat jij bij te dragen hebt aan deze wereld? Zou je weer gaan studeren? Zou je gaan dansen of zingen? Hoe zou jouw leven eruit gaan zien als jij je hart zou gaan volgen? Misschien zou je niet eens zoveel veranderen, maar zou je eindelijk kunnen genieten van alles dat je er nu al is. Met meer focus en energie echt gaan voor je werk, je kinderen, je relatie, je vrienden en je familie zodat je er ook echt eens voor hen kan zijn.

Hoe zou het zijn als je weer voldoende ruimte en rust in je hoofd zou hebben om deze vragen te kunnen beantwoorden?

Traject "Jouw chaos de baas" 

In tien, één op één, wandelsessies bespreken we de oefeningen die je die week thuis hebt gemaakt. Naar aanleiding van wat je tegen bent gekomen doen we nog aanvullende oefeningen tijdens de sessies.

Dit leer je tijdens dit traject:

 • Je weet hoe jij je kan ontspannen.
 • Je weet waar je chaos vandaan komt.
 • Je hebt jezelf leren kennen.
 • Je weet hoe je regie, rust en structuur in je leven creëert, wat niet saai is maar juist vrijheid gaat geven.
 • Je bent er klaar voor om voluit te gaan leven!

BONUS 1
Je krijgt een werkboek met opdrachten voor iedere week,  deze kan je rustig thuis in je eigen tempo maken.

BONUS 2
Onderdeel van het traject is een naturequest van een halve dag. Dat is een heel fijne manier om te leren om je diep te ontspannen en in je te verbinden met jezelf en de natuur. Ik blijf zo dichtbij (of veraf) als jij graag wilt.

Today is the first day of the rest of your life  

Aan het einde van het traject:

Weet je wat er nu echt met je aan de hand is en heb je geleerd hoe jij weer de baas word over jouw leven. Je weet hoe het komt dat je altijd het gevoel hebt “niet uit de verf te komen” en nog veel mooier, je weet hoe je wel uit de verf kan komen!

Omdat je weet hoe het werkt in jouw hoofd en hoe je daar invloed op kan uitoefenen hoef je je niet meer steeds opnieuw een stommeling te voelen wanneer er een typisch ADD dingetje gebeurt. Ze zullen er altijd blijven maar het effect op jou kan heel anders zijn. Jij gaat weer leren wat jij waard bent en je gaat het voelen! Jij gaat weer trots zijn.

Je weet hoe je rust en overzicht creëert zodat je niet steeds aan het watertrappelen bent. Je hebt ondervonden dat dit vrijheid geeft in plaats van dat het je vrijheid afneemt. En je hebt aan den lijve ondervonden dat routine alles behalve saai is, want het schept zoveel mogelijkheden, het geeft jou ruimte voor jouw creativiteit en opent deuren die hiervoor voor jou gesloten bleven.

En dit alles ga je toepassen op jouw persoonlijke missie, je gaat je weer herinneren wat het ook al weer was waar je goed in bent en wat nu echt belangrijk is voor jou. En hoe je daar nu ook weer werk van kan maken.  Zo ga jij weer voluit leven! Ook met ADD!

En dan: dan is er ruimte en rust in je hoofd. Je kan je eigen gedachten eindelijk weer horen. Je kan voelen wat je voelt en nee, dat is niet meer eng. Het verteld je wat te doen. Je bent je eigen kompas geworden.

Pak dat stuur nu al in handen en wacht niet langer. Pak de regie over jouw leven en doe mee!

De investering is €678- voor het gehele traject van drie maanden, bestaande uit 10 wandelsessies of online sessies, 1 naturequest  (Dit kan online op afstand begeleid!)  met thuis opdrachten voor iedere week.

Mocht het je beter uitkomen, dan is er ook een mogelijkheid om het programma in

4 x een halve dag te doorlopen, dit is alleen mogelijk live in het bos.

Is het bedrag in een keer wat veel voor je dan kan je in 3 keer betalen, je betaalt dan 3x 237,- per maand.

Houdt er rekening mee dat de prijs in de loop der tijd nog zal gaan groeien..

Ervaringen van anderen 

Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goossen
joost
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adorf
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
IMG_20210131_205230_030
Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst.
Rob Pauw

Veel gestelde vragen:

 • Moet ik een diagnose ADD hebben voordat ik aan dit programma deel kan nemen?
  Nee dat hoeft niet, het is belangrijk dat je jezelf en waar jij tegen aanloopt herkent in wat hier beschreven word. Mocht je toch nog twijfelen dan kan je altijd even contact met me opnemen en dan kijken we samen even of het traject bij je past. Mail voor een bel afspraak naar Meike@vianature.nl
 • Ik slik ADD medicijnen, kan ik dan wel meedoen aan dit programma?
  Ja dat kan je zeker, Ik denk dat medicijnen voor sommige mensen een hele goede aanvulling kunnen zijn. Het zou wel kunnen zijn dat je door alles dat je leert toe te passen steeds minder medicijnen gaat slikken maar dit is niet het doel van de training.
 • Ik woon verder weg, hoe kan ik toch aan dit traject meedoen?
  Voor wie verder weg woont of voor wie het gewoon aanspreekt is er ook een variant mogelijk waarin we het traject doorlopen in 4x  een hele dag 1 op 1 begeleiding, verdeelt over 3 maanden.