Skip to content

Met een helder hoofd aan het stuur van jouw leven 

Ken je dat?

Steeds opnieuw weer dat gevoel, “wie zit er nu op mij te wachten”, “wat heb ik nou toe te voegen”, “Het gevoel om door de mand te gaan vallen”.  Wist je dat er zelfs een naam voor is? Het  Imposter syndrome (bedriegerssyndroom). Het gevoel nooit goed genoeg te zijn.

Heel veel mensen hebben hier last van en helemaal vrouwen met een warhoofd.

Je hebt in je leven zo vaak gehoord dat het niet klopt wat je voelt. “Niet zo aanstellen”, “Niet zo overgevoelig doen”, “hub even de schouders er onder en doorgaan”.

Daarnaast gaat er ook regelmatig iets mis, sleutels kwijt, thuiskomen met de verkeerde boodschappen en soms ook wel zaken met nog veel meer impact.

Dan is het ook niet gek dat je moeite hebt om op jezelf te vertrouwen en met het geloven dat het klopt wat je voelt.

Dan heb ik het niet alleen maar over geloven dat het klopt waar je tegen aan loopt, dat dit echt waar is. Maar dan is het ook heel moeilijk geworden is om te herkennen wat je waard bent, waar jij goed in bent, wat jij te brengen hebt.

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn: 

✨ Als je niet meer overmand wordt door twijfel, jij staat aan het stuur!

✨ Om duidelijk en helder in beeld te brengen wat jouw eigen waarde is.

✨ Als je jouw kracht écht kan herkennen, erkennen en voelen dat die er is en wat jouw kracht is.

✨Om je gevoel te kunnen voelen en te weten dat het klopt wat je voelt. dat je dus echt op je gevoel kan vertrouwen.

✨ Als je écht weet dat jouw kracht meerwaarde heeft ook voor andere mensen en dat dít is wat jíj te brengen hebt hier op de wereld.

✨Hoe fijn zou dat zijn?

✨Wat zou dat veranderen voor jou?

✨ Kan je het al voor je zien?

En het mooie is, het kan echt!

In 10 weken gaan jij in deze training tekenen wat jij waard bent. Zodat jij het niet alleen duidelijk voor je ziet maar het ook echt diep van binnen voelt! Zodat je daar niet meer aan hoeft te twijfelen!

Ontspannen, Wat houdt je tegen, Wat is voor jou het meest belangrijk, Blijf bij je gevoel en Voluit leven met je zelfvertrouwen aan het stuur.. Dat is het pad dat we zullen gaan volgen.

Iedere week live online via zoom bij jou thuis, gaan we verschillende creatieve oefeningen en visualisaties doen. daarnaast krijg je regelmatig oefeningen mee om zelf in de natuur te gaan doen.

Het maakt niet uit of je nu enorm je weg aan het zoeken bent in je (professioneel) leven of dat je die weg gevonden hebt maar dat je twijfel toch iedere keer nog weer de kop op steekt, in beiden gevallen zal het (weer) voelen wat je waard bent zorgen dat jij weer aan het stuur staat, niet je twijfel.

Aan het einde van dit traject.

Weet jij heel goed wat jij waard bent! Je hebt duidelijk gevisualiseerd, jij staat aan het stuur!

Je hebt dit visueel gemaakt als duidelijke reminder voor de momenten dat je het toch nog weer nodig hebt.

En mocht je hierna toch nog eens gaan twijfelen aan jezelf, want dat soort momenten hebben we allemaal, dan heb je na deze 10 weken heel veel extra tools in je toolbox om hier mee om te kunnen gaan.

En “last but not least” 10 weken lang een avond in de week tijd voor jezelf, echte “Me Time”. Heerlijk creatief en meditatief bezig zijn. Alleen dat is al een cadeau om jezelf te geven.

Heb je al genoeg gelezen en ga jij jezelf dit cadeau geven? Druk dan snel hier op de knop!

De investering is slechts €277,- voor 10x een online cursus van 1,5 uur.  Dat is dus 15 uur online groepscoaching verdeelt over 10 weken met voor maar  €277,- Incl. BTW en je krijgt er ook nog 2 super toffe bonussen bij wanneer je op tijd boekt!

De cursus vind plaats op donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur  en begint op 9 december 2021

Bonussen:

Twee waanzinnige bonussen wanneer je je inschrijft voor zondag 4 december 24:00uur ’s nachts 

Bonus 1.

Gratis workshopdag op locatie!

De enige echte Teken je hoofd leeg Live dag twv €127,-

Deze heerlijke ontspannen wellness dag zetten je samen met mij de puntjes op de i. Ik zorg voor koffie thee, de lunch, alle materialen en een berg aan kennis en inspiratie. Een ontspannen dag vol natuur en creativiteit op een mooie locatie in het midden van het land.

Bonus 2. 

4 ingesproken ontspanningsoefeningen gratis bij! t.w.v €47,-

Heel fijn om je mee te ontspannen in de natuur of thuis.

ERVARINGEN 

Hèlen Woutersen-Koch
Afgelopen vrijdagochtend heb ik met een fijne veilige groep van 11 anderen de workshop Teken je hoofd leeg van Meike Schapink van ViaNature mogen volgen. Zo waardevol! Meike kan ontzettend goed oordeelloos spiegelen en zeer uitnodigend (confronterende) vragen stellen.
Hèlen Woutersen-Koch
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goossen
joost
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adolf
IMG_20210131_205230_030
Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst.
Rob Pauw

Veel gestelde vragen:

V: Moet ik HSP zijn of AD(H)D of een warhoofd hebben om met deze training mee te kunnen doen?

A: Nee dat hoeft niet, deze training zal zeker waardevol voor je zijn wanneer je je herkent in de beschrijving. Het is wel dat deze training gemaakt is voor met mensen met een warhoofd, gevoelige mensen HSP en mensen met AD(H)D.

V: Ik denk erover om ook de 1 op 1 coaching bij jou te gaan volgen, zit dat elkaar in de weg?

A: De coaching en de training hebben dezelfde basis gedachtegang zoals alles dat ik aanbied dat heeft. De 1 op 1 coaching geeft nog veel meer mogelijkheid voor persoonlijke verdieping en heeft weer hele andere oefeningen en opdrachten. Het vult elkaar eerder aan.