Skip to content

Gratis! Online workshop "Teken je hoofd leeg" t.w.v. €49,- 

Is jouw hoofd ook zo vaak druk en vol?

Een hoofd vol drukte en stress!

Als warhoofd (met of zonder diagnose) zal je het zeker herkennen, hoe voller je hoofd hoe groter de chaos. En hoe krijg je dan alles toch weer terug op de rit? Ergens zou je alles willen afzeggen en op een onbewoond eiland gaan zitten. Eindelijk rust!

Maar als je heel eerlijk bent wil je dat ook niet. Je wilt wel rust en overzicht in je hoofd en even tijd voor jezelf. Maar helemaal alleen op een onbewoond eiland klinkt ook erg eenzaam.

Toch moet er iets gebeuren. Die draaimolen in je hoofd die maar door blijft draaien, die alles in de war gooit en die doodvermoeiend is, hoe stop je die?

Hoe zou het zijn als…

Jij ook kan leren om je hoofd even helemaal leeg te maken. Ik doe dat al jaren door middel van intuïtief tekenen en ik leer het jou ook graag.

Want een leeg hoofd, is een ontspannen hoofd en ontspanning is het begin van het de baas worden over jouw chaos.

Intuïtief tekenen is fijn en ontspannend, het is een hele fijne oefening om te leren te vertrouwen op je intuïtie en jouw eigen (creatie) proces.

Daarnaast het geeft je diepere inzichten in wat er zich nu eigenlijk echt afspeelt daar in je hoofd en in je lijf. Dat inzicht, samen met de expressie, dat geeft je rust en helderheid.

Wat gaan we doen? 

Je gaat gewoon tekenen wat er in je op komt.
Ja ik weet het, dat is lang niet altijd even gewoon of eenvoudig en daarom ga ik je leren hoe je dat doet.

Wanneer je intuïtief tekent maakt het niet uit of het mooi wordt of niet, het maakt niet uit of je kan tekenen of niet. Het gaat om de expressie, om op papier te krijgen wat er in je hoofd omgaat, wat er door je lijf raast of juist heel zacht fluistert. Je tekent het niet als een direct plaatje maar als een intuïtieve weergave.

Ik ga je stap voor stap meenemen in het proces en uitleggen hoe dit werkt.

Wanneer?

Op Vrijdag  3 december  van 9:30 uur tot 11:00 uur

Let op het is 2x dezelfde workshop, kies de datum die je past.

  Waar?

Deze workshop is ONLINE dus je volgt de workshop vanaf thuis of eigenlijk vanaf iedere locatie die jij wilt. Een beetje tijd en ruimte voor jezelf zodat je niet gestoord gaat worden is wel fijn bij deze workshop.

Investering

Gewoon omdat het kan, omdat ik het ieder warhoofd gun om te leren hoe je je hoofd leeg krijgt, geef ik je deze workshop, gratis en voor niets!

Het enige dat jij hoeft te investeren is 1,5 uur van jouw tijd.

"Silence and creativity are very good friends." Mehmet Murat Ildan