Skip to content

Een helder hoofd

Ken je dat?

Dat het zo moeilijk is om helderheid te krijgen in je hoofd? Door de mist kan het soms onmogelijk zijn om te weten wat jij echt belangrijk vind, waar jij nu echt goed in bent. Waar jij impact kan maken.

Vaak heb je geleerd om niet op je gevoel te vertrouwen. Je hebt in je leven zo vaak gehoord dat het niet klopt wat je voelt. “Niet zo aanstellen”, “Niet zo overgevoelig doen”, “hub even de schouders er onder en doorgaan”.

Dan is het ook niet gek dat je moeite hebt om op jezelf en jouw intuïtie te vertrouwen en te geloven dat het klopt wat jij voelt.

Dan heb ik het niet alleen maar over geloven dat het klopt waar je tegen aan loopt, dat dit echt waar is. Maar dan is het ook heel moeilijk geworden is om te herkennen wat je waard bent, waar jij goed in bent, wat jij te brengen hebt.

In plaats van impact maken, voel je onmacht en frustratie en om dit te compenseren ga je steeds harder je best doen!

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn: 

✨ Als je op jezelf zou kunnen vertrouwen in rust,  jij staat aan het stuur en neemt je eigen beslissingen.

✨ Om duidelijk en helder in beeld te brengen wat jij waard bent. Wat voor jou belangrijk is, waar je goed in bent.

✨ Als je jouw kracht écht kan herkennen, erkennen en voelen.

✨Om te kunnen voelen en te weten dat het klopt wat je voelt. Dat je dus echt op je gevoel kan vertrouwen. En dat je dus ook weet wanneer het niet klopt.

✨ Als je écht weet dat jouw kracht meerwaarde heeft ook voor andere mensen en dat dít is wat jíj te brengen hebt hier op de wereld.

✨Hoe fijn zou dat zijn?

✨Wat zou dat veranderen voor jou?

✨ Kan je het al voor je zien?

En het mooie is, het kan echt!

10 weken lang gaan we met een kleine groep iedere vrijdag ochtend op een visuele, intuïtieve en creatieve manier werken aan helderheid, rust en uitvinden waar jouw innerlijke kracht ligt.

Dat doen we door ons te focussen op de volgende punten.1 Ontspannen jezelf zijn, 2 Wat is echt belangrijk? 3 Ruim je hoofd op.

Iedere week live, online via zoom bij jou thuis, gaan we verschillende creatieve oefeningen en visualisaties doen.

Wat ga je leren?

Je krijgt een (nog beter) inzicht in wie jij bent, wat je tegenhoudt, wat je motiveert, waar je blij van wordt en waarvan juist niet.

Je leert om steviger in je schoenen te staan, ook wanneer het eens niet meezit.

Je gaat versnellen door te vertragen vanuit rust, vertrouwen en voldoening.

Iedere week maak je dit weer visueel, dat geeft heel verdiepende inzichten en is een reminder voor de momenten dat je het nodig hebt.

En “last but not least” 10 weken lang een ochtend in de week tijd voor jezelf, echte “Me Time”. Heerlijk creatief en meditatief bezig zijn. Alleen dat is al een cadeau om jezelf te geven.

Heb je al genoeg gelezen en ga jij jezelf dit cadeau geven? Druk dan snel hieronder op de knop!

De cursus vind plaats op Vrijdag ochtend van 9:00 uur tot 10:30 uur en begint op 16 september 2022

Het is een traject van 10 weken per week 1,5 uur.  Dat is dus 15 uur online groepscoaching in een kleine groep.

Je doet mee voor €277,-

Daarvoor krijg je 10x 1,5 uur groepscoaching en een extra bijeenkomst voor als je er eentje mist!

Veel gestelde vragen:

V: Ik ben onder behandeling van een psycholoog of therapeut, moet ik wachten tot ik klaar ben voor ik dit traject kan volgen?

A: Veel van mijn klanten zijn onder behandeling van een psycholoog of therapeut tijdens het traject. Meestal vult het elkaar juist heel goed aan. Bij twijfel kan je me altijd even persoonlijk benaderen dan overleggen we het even.