Skip to content

Programma "Jouw Chaos de Baas"  

Over 3 maanden verspreid, 10 modules met opdrachten voor thuis en iedere module een  1 op 1 wandelsessie. Stap voor stap doorlopen we het hele proces waarin je je gaat ontspannen, waarin je leert waar dat drukke hoofd vandaan komt en  hoe je het in goede banen kan leiden zodat jij weer aan het stuur staat. 

En waar stuur je naartoe? Je beschrijft je eigen persoonlijke missie zodat jij straks niet alleen zelf aan het stuur staat maar ook duidelijk weet welke kan je op gaat.

Wacht niet nog langer, pak zelf de regie!

Dit leer je tijdens dit traject:

 • Je weet hoe jij je kan ontspannen.
 • Je weet waar je chaos vandaan komt.
 • Je hebt jezelf leren kennen.
 • Je weet hoe je regie, rust en structuur in je leven creëert, wat niet saai is maar juist vrijheid gaat geven.
 • Je hoeft niet langer te twijfelen, je hebt een duidelijk beschreven persoonlijke missie die jou richting aangeeft.
 • Je bent er klaar voor om voluit te gaan leven!

BONUS 1
Je krijgt een werkboek met opdrachten voor iedere week,  deze kan je rustig thuis in je eigen tempo maken.

BONUS 2
Onderdeel van het traject is een nature-quest van een halve dag. Dat is een heel fijne manier om te leren om je diep te ontspannen en in je te verbinden met jezelf en de natuur. Ik blijf zo dichtbij (of veraf) als jij graag wilt.

Extra Bonus:
Voor wie voor vrijdag 4 juni 18:00 uur beslist.
3 ingesproken ontspanningsoefeningen voor thuis of in het bos t.w.v. 60,-

Today is the first day of the rest of your life  

Aan het einde van het traject:

Weet je wat er nu echt met je aan de hand is en heb je geleerd hoe jij weer de baas word over jouw leven.  Je weet hoe het komt dat je altijd het gevoel hebt “niet uit de verf te komen” en nog veel mooier, je weet hoe je wel uit de verf kan komen!

Omdat je weet hoe het werkt in jouw hoofd en hoe je daar invloed op kan uitoefenen hoef je je niet meer steeds opnieuw een stommeling te voelen wanneer er een typisch ADD dingetje gebeurt. Ze zullen er altijd blijven maar het effect op jou kan heel anders zijn. Jij gaat weer leren wat jij waard bent en je gaat het voelen! Jij gaat weer trots zijn.

Je weet hoe je rust en overzicht creëert zodat je niet steeds aan het watertrappelen bent. Je hebt ondervonden dat dit vrijheid geeft in plaats van dat het je vrijheid afneemt. En je hebt aan den lijve ondervonden dat routine alles behalve saai is, want het schept zoveel mogelijkheden, het geeft jou ruimte voor jouw creativiteit en opent deuren die hiervoor voor jou gesloten bleven.

En dit alles ga je toepassen op jouw persoonlijke missie, je gaat je weer herinneren wat het ook al weer was waar je goed in bent en wat nu echt belangrijk is voor jou. En hoe je daar nu ook weer werk van kan maken.  Zo ga jij weer voluit leven! Ook met ADD!

En dan: dan is er ruimte en rust in je hoofd. Je kan je eigen gedachten eindelijk weer horen. Je kan voelen wat je voelt en nee, dat is niet meer eng. Het verteld je wat te doen. Je bent je eigen kompas geworden.

Pak dat stuur nu al in handen en wacht niet langer. Pak de regie over jouw leven en doe mee!

Doe mee en boek vandaag! 

De hele investering is tot morgen 5 JUNI 13:00 uur nu maar  €597,- (of 4x€157,-) voor het gehele programma!

Dus voor 3 maanden begeleiding met  10 wandelsessies, 1 nature-quest en een alle thuis opdrachten voor iedere week!

Ervaringen van anderen 

Rietje-Goossen
Meike is een open, vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze heeft een luisterend oor en denkt altijd met je mee. Ik heb genoten van onze samenwerking. Door de open houding en haar leergierigheid hebben we stappen gemaakt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Samen zoekend naar de opening en de oplossing. Steeds weer met veel energie die Meike in de mens steekt Een mooi proces wat ik niet had willen missen. Meike kan goed reflecteren en iedereen mag daar zijn voordeel mee doen.
Rietje Goossen
Joost adorf
Meike is een unieke coach. Ze stelt je op je gemak, ze weet waar ze het over heeft en ze kan geweldig luisteren. Wat ik heb geleerd helpt mij nog elke dag! Warm aanbevolen!
Joost Adolf
coaching-3
Meike heb ik leren kennen als een betrokken en vriendelijke coach. Ze heeft me op een positieve (en voor mij passende) manier weten te stimuleren om in actie te komen! Dank je wel Meike voor dit mooie traject!
Debby Brand
IMG_20210131_205230_030
Het was een erg geslaagde dag, zaterdag de 4 juli jl. Mijn ervaring met, gevoelens, impressies van de dag “Teken je Hoofd Leeg” was er echt één voor herhaling vatbaar! Meike weet waarover ze het heeft en heeft ook veel humor en inlevingskracht. Kortom, ik zie erg uit naar de volgende bijeenkomst.
Rob Pauw

Veel gestelde vragen:

 • Moet ik een diagnose ADD hebben voordat ik aan dit programma deel kan nemen?
  Nee dat hoeft niet, het is belangrijk dat je jezelf en waar jij tegen aanloopt herkent in wat hier beschreven word. Mocht je toch nog twijfelen dan kan je altijd even contact met me opnemen en dan kijken we samen even of het traject bij je past. Mail voor een bel afspraak naar Meike@vianature.nl
 • Ik slik ADD medicijnen, kan ik dan wel meedoen aan dit programma?
  Ja dat kan je zeker, Ik denk dat medicijnen voor sommige mensen een hele goede aanvulling kunnen zijn. Het zou wel kunnen zijn dat je door alles dat je leert toe te passen steeds minder medicijnen gaat slikken maar dit is niet het doel van de training.
 • Ik woon verder weg, hoe kan ik toch aan dit traject meedoen?
  Voor wie verder weg woont of voor wie het gewoon aanspreekt is er ook een variant mogelijk waarin we het traject doorlopen in 4x  een hele dag 1 op 1 begeleiding, verdeelt over 3 maanden.